Magnesiumia tarvitsemme päivittäin

Kehomme ei pysty varastoimaan magnesiumia. Enemmän kuin mikään muu aine, se auttaa stressiin, rauhoittaa hermostoa ja antaa meille energiaa, kestävyyttä ja voimaa.  Magnesium on välttämätön…
– terveelle iholle, luustolle ja hampaille
– sydän- ja verisuonien terveyteen
– aineenvaihduntaan
– lihasten kehitykselle ja toiminnalle
– kaikille hermotoiminnoille
– stressiin
– hyvään uneen

Miksi magnesium on niin tärkeää?
Magnesium ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Magnesiumin saanti suositus vuorokaudessa on 300-400 mg. Tämä määrä täyttyy vain jos ylläpitää tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota, syömällä runsaasti vihanneksia, hedelmiä, täysjyvätuotteita ja pähkinöitä. Syyt riittämättömään magnesiumin saantiin:
Epätasapainoinen ruokavalio. Teollisesti pitkälle jalostettuja elintarvikkeita, kuten valkoinen jauho, makeat ja rasvaiset ruoat tai nk. roskaruoka eivät sisällä riittävästi magnesiumia. Alkoholijuomat myös kuluttavat kehon magnesiumin.
Stressi lisää magnesiumin tarvetta. Stressaavat tilanteet voivat johtaa kehon kokonaiskuormitukseen. Magnesium, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus, ehkäisee mahdollisia stressin seurauksia ja oireita.
Urheilu lisää magnesiumin tarvetta. Urheillessa keho kuluttaa huomattavasti enemmän magnesiumia. Lisäksi magnesiumia erittyy hikoillessa ihon läpi. Riittävä magnesiumin saanti lisää kestävyyttä, ehkäisee lihaskouristuksia ja nopeuttaa palautumista.

Meiltä saatavana Magnesiun Strong voidetta, sekä suun kautta nautittavia Magnesium valmisteita.
Suun kautta nautittavista magnesium valmisteista keho pystyy hyödyntämään vain noin 10-20%. Annoksen lisääminen on hyvin rajallista, sillä suuremmista annoksista voi ilmentyä ripulia.
Ulkoisesti levitettävä magnesium voide imeytyy ihon läpi suoraan kehon soluihin, joissa sillä on suotuisia vaikutuksia.

Magnesium Strong voide 19,00 300ml

Magnesium sitraatti+ B6 11,90 90 tabl.