[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Olen pohjoisista lähtöisin oleva, viimeiset viisi vuotta Keski-Suomessa vaikuttanut fysioterapeuttiyrittäjä. Olen valmistunut 2012 ja vuodesta 2014 olen toiminut yritäjänä Joutsassa ja Toivakassa. Lokakuun alusta toimin fysioterapeuttina myös Vaajakosken Hyvinvointipalveluilla.

Vuodesta 2012 olen vahvistanut osaamistani säännöllisesti erilaisilla tuki- ja liikuntaelimistön koulutuksilla. Viimeisimpänä Maitland-koulutuksen (level 1), joka on maailmassa laajimmalle levinnyt ortopedisen manuaalisen terapian muoto. Maitland- tekniikoita voidaan soveltaa pehmytkudoksiin, niveliin ja hermokudoksiin. Tekniikoilla voidaan hoitaa koko kehoa, sekä kipua että jäykkyyttä.

Fysioterapiassa pyrin käytännön läheisiin ratkaisuihin, jossa keskiössä on asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Hoitopolkuun sisältyy asiakkaan tarkka tuki- ja liikuntaelinvaivojen kartoitus, sitä tukeva manuaalinen terapia, harjoittelu sekä hoidon seuranta.

Huolellisen haastattelun ja tutkimisen merkitys korostuu fysioterapiassa. Haastattelun ja havainnoinnin perusteella edetään fyysiseen tutkimiseen, jossa pyritään löytämään oireuta aiheuttavat liikkeet ja asennot. Näin saadaan tietoa esim. kudoksien ärtyvyydestä ja pystytään määrittämään hoitolinja.

Pääpaino minulla fysioterapiassa on käsin suoritettavat manuaalisen terapian tekniikat. Manuaalisen terapian tukena käytän myös tarvittaessa mm. teippausta, akupunktiota sekä yksilöllisiä harjoitteita. Fysioterapiassa ei siis pelkästään hoideta oiretta vaan pyritään etsimään sen aiheuttaja.

TERVETULOA FYSIOTERAPIAAN!!

VARAA AIKASI NUMEROSTA 040- 721 7477